Nová éra osvetlenia v priemyselnom sektore: LEDVANCE a ich revolučné riešenia pre efektívne a úsporné svietidlá

Nová éra osvetlenia v priemyselnom sektore: LEDVANCE a ich revolučné riešenia pre efektívne a úsporné svietidlá

V priemyselnom sektore je dôležité mať osvetlenie, ktoré nie len poskytuje výkonnosť a všestrannosť, ale aj prispieva k efektívnemu využitiu energie. Spoločnosť LEDVANCE prináša nové inovácie v oblasti osvetlenia, ktoré presahujú očakávania ...
Novinky
02.04.2024 13:42:16

V priemyselnom sektore je dôležité mať osvetlenie, ktoré nie len poskytuje výkonnosť a všestrannosť, ale aj prispieva k efektívnemu využitiu energie. Spoločnosť LEDVANCE prináša nové inovácie v oblasti osvetlenia, ktoré presahujú očakávania priemyselných podnikov. S ich výnimočnými reflektorovými svietidlami FLOODLIGHT GEN3, prachotesnými svietidlami DAMPROOF GEN2 klasického tvaru a DAMPROOF VALUE a vonkajším osvetlením STREETLIGHT AREA, sa priemyselné osvetlenie stáva inteligentnejším, úspornejším a výkonnejším ako kedykoľvek predtým.

Všestranné reflektorové svietidlá FLOODLIGHT GEN3

S LED reflektorovými svietidlami FLOODLIGHT GEN3 od spoločnosti LEDVANCE sa otvára nová kapitola v oblasti priemyselného osvetlenia. Tieto svietidlá ponúkajú vynikajúci výkon a flexibilitu, čo umožňuje efektívne a presné osvetlenie vo veľkých priemyselných priestoroch. S ich schopnosťou prispôsobiť sa rôznym nastaveniam a potrebám, FLOODLIGHT GEN3 predstavujú ideálne riešenie pre všetky druhy priemyselných aplikácií, či už ide o sklady, výrobné haly alebo športové areály.

Prachotesné svietidlá DAMPROOF GEN2 a DAMPROOF VALUE

Priemyselné prostredie často vyžaduje robustné a odolné osvetlenie, ktoré zvládne náročné podmienky. LED prachotesné svietidlá DAMPROOF GEN2 a DAMPROOF VALUE sú navrhnuté presne s týmto zameraním. Ich odolnosť voči prachu, vode a mechanickému poškodeniu robí z týchto svietidiel ideálneho partnera pre všetky druhy priemyselných prostredí. S ich nízkou spotrebou energie a vynikajúcou životnosťou prinášajú značné úspory a minimalizujú potrebu častých údržbárskej starostlivosti.

Vonkajšie osvetlenie STREETLIGHT AREA

Pre vonkajšie priemyselné plochy, ako sú parkoviská, sklady alebo výrobné zóny, je dôležité mať osvetlenie, ktoré zabezpečuje bezpečnosť a jasné svetlo vo všetkých podmienkach. LEDVANCE STREETLIGHT AREA svietidlá sú navrhnuté tak, aby poskytovali vysoký výkon a spoľahlivé osvetlenie aj za zhoršených poveternostných podmienok. Ich účinnosť a výkonnosť zabezpečujú, že aj vonkajšie priemyselné priestory sú dobre osvetlené, čo zvyšuje bezpečnosť a efektivitu práce.

Spoločnosť LEDVANCE s touto novou kolekciou svietidiel ukazuje svoju angažovanosť vo vytváraní technologicky vyspelých a účinných osvetľovacích riešení pre priemyselné prostredie. S ich výkonnosťou, úspornosťou a trvanlivosťou sa stávajú nepostrádateľným partnerom pre každého, kto si cení výkonné a spoľahlivé osvetlenie vo svojom priemyselnom prostredí.

Nezáleží na tom, či ide o veľký priemyselný komplex alebo malú výrobnú halu, svietidlá od LEDVANCE prinesú novú úroveň svetla a efektivity pre vaše podnikanie.

 

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu