Inovatívne priemyselné osvetlenie od spoločnosti LEDVANCE: Spoľahlivé riešenia pre každé prostredie

Inovatívne priemyselné osvetlenie od spoločnosti LEDVANCE: Spoľahlivé riešenia pre každé prostredie

Priemyselné prostredie vyžaduje robustné a spoľahlivé osvetlenie, ktoré zaručuje bezpečnosť, efektívnosť a dlhú životnosť. Spoločnosť LEDVANCE je lídrom v oblasti osvetlenia, poskytujúc širokú škálu priemyselných svietidiel, ktoré spĺňajú tieto ...
Novinky
27.05.2024 14:10:14

Priemyselné prostredie vyžaduje robustné a spoľahlivé osvetlenie, ktoré zaručuje bezpečnosť, efektívnosť a dlhú životnosť. Spoločnosť LEDVANCE je lídrom v oblasti osvetlenia, poskytujúc širokú škálu priemyselných svietidiel, ktoré spĺňajú tieto náročné požiadavky – napríklad prachotesy DAMP PROOF, reflektory FLOODLIGHT, alebo LED svetelné zdroje -  LED trubica ekonomickej či profesionálne rady.

Damp Proof IP65

Damp proof value IP65 je ideálnym riešením pre osvetlenie v náročných prostrediach, kde je vysoká vlhkosť alebo prach. Tento model je špeciálne navrhnutý pre priemyselné priestory, sklady a garáže. Vďaka stupňu krytia IP65 je úplne odolný voči prachu a vode, čo zaručuje spoľahlivý výkon. Svietidlo ponúka vysokú svetelnú účinnosť, nízku spotrebu energie a dlhú životnosť, čím prispieva k zníženiu prevádzkových nákladov a minimalizuje potrebu údržby.

LED TRUBICA VALUE

LED trubice ekonomickej rady LED VALUE sú cenovo dostupnou alternatívou k tradičným žiarivkám, pričom ponúkajú výrazne nižšiu spotrebu energie a dlhšiu životnosť. Tieto trubice sú ideálne pre osvetlenie v priemyselných a komerčných priestoroch, kde je dôležité zabezpečiť kvalitné a rovnomerné osvetlenie. Sú dostupné v rôznych dĺžkach a farbách svetla, čo umožňuje prispôsobiť osvetlenie konkrétnym potrebám a požiadavkám. Ich inštalácia je jednoduchá a rýchla, čo znižuje náklady na výmenu a údržbu.

REFLEKTOR FLOODLIGHT IP65

Reflektor FLOODLIGHT IP65 od spoločnosti LEDVANCE je výkonné osvetlenie vhodné pre vonkajšie aj vnútorné použitie v priemyselných prostrediach. S jeho vysokou odolnosťou voči vode a prachu (IP65) je ideálny pre osvetlenie vonkajších priestorov, ako sú stavby, parkoviská, športoviská a iné otvorené plochy. Tento reflektor poskytuje intenzívne a široko rozptýlené svetlo, čo zaručuje vynikajúcu viditeľnosť. Je energeticky úsporný a má dlhú životnosť, čo minimalizuje prevádzkové náklady a potrebu častej údržby.

Záver

Priemyselné svietidlá od spoločnosti LEDVANCE predstavujú spoľahlivé, efektívne a ekonomické riešenia pre osvetlenie v náročných prostrediach. Či už potrebujete odolné osvetlenie pre vlhké a prašné prostredie, energeticky úsporné LED trubice, alebo výkonné reflektory, LEDVANCE má produkty, ktoré splnia vaše požiadavky. Investícia do kvalitného priemyselného osvetlenia zaručuje bezpečnosť, produktivitu a dlhodobú úsporu nákladov.

 

OBJAVIŤ AKCIOVÚ PONUKU SVIETIDIEL LEDVANCE

 

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu