Novinky v sortimente PHILIPS Ledinaire

Novinky v sortimente PHILIPS Ledinaire

Prvou novinkou sú PHILIPS Ledinaire svetlomety BVP167 a BVP169 v novej verzii All-in, ktorá sa vyznačuje svojou flexibilitou. Na zadnej strane svetlometu nájdete pohodlný prepínač teploty chromaticnosti, vďaka ktorému si už nemusíte voliť farbu svetla pri nákupe. Príďte si k nám ...
Novinky
04.10.2024 12:41:55

Prvou novinkou sú PHILIPS Ledinaire svetlomety BVP167 a BVP169 v novej verzii All-in, ktorá sa vyznačuje svojou flexibilitou. Na zadnej strane svetlometu nájdete pohodlný prepínač teploty chromaticnosti, vďaka ktorému si už nemusíte voliť farbu svetla pri nákupe. Príďte si k nám sami vyskúšať jednoduchosť prepínania. Naskladnením týchto svetlometov predídete možným nevypredaným typom svietidiel, ktoré ponúkajú iba jednu farbu svetla. Verzia BVP167 je dostupná aj s PIR pohybovým čidlom, ktoré vám zaručia ďalšie úspory energie.

Ďalšou novinkou sú PHILIPS Ledinaire solárne svetlomety BVP085, ktoré ani pri inštalácii nevyžadujú pripojenie k elektrickej sieti. Balenie obsahuje solárny panel, integrovanú batériu a IR diaľkové ovládanie pre bezproblémovú konfiguráciu a ovládanie stmievania osvetlenia. Tieto svetlomety sú ideálne na miesta bez elektrickej energie. Balenie navyše obsahuje všetko potrebné, preto je vhodné aj pre „hobby“ užívateľov. Na výber je niekoľko modelov, radi vám odporučíme riešenie, ktoré bude vyhovovať vašej aplikácii aj rozpočtu.

Osvetlenie pomocou LED pások je veľmi efektné a priestory povznášajú na vyššiu úroveň, ľahko s nimi získate moderný vzhľad ako v kanceláriách, tak maloobchode či pohostinstve. Novo ich nájdete v rade MASTER, ktorá sa vyznačuje vysokou účinnosťou Ra>90, životnosťou 60 000 hodín a zárukou 5 rokov. Je balená v 5m návine deliteľnom po 5 cm. Rad CorePro poskytuje skvelý pomer medzi cenou a kvalitou s Ra>80, životnosťou 35 000 hodín a zárukou 3 rokov. Je balená v 5m návine deliteľnom po 10 cm. LED pásky Philips MASTER a CorePro je možné tiež používať so šikovným systémom Interact a získať tak pri inštalácii osvetlenia ešte väčšie možnosti individuálneho nastavenia a optimalizácie.

V sortimente PILA novo nájdete nástenné/stropné svietidlá PILA Ceiling RD, ktoré sú dostupné s príkonom 10 W a priemerom 240 mm alebo príkonom 24 W a priemerom 380 mm. Oba varianty ponúkajú farbu svetla 3000 K aj 4000 K a životnosť 20 000 hodín. Keďže majú IP44 sú vhodné aj do kúpeľní.

Ďalej u nás môžete zistiť viac o novom rade LED trubíc CorePro LED tube InstantFit HF T5, ktorý Vám uľahčí prechod z ukončených konvenčných trubíc na LED trubice. Na výber je viac svetelných tokov a 3 teploty chromatičnosti. Používajú sa na vysokofrekvenčné elektronické predradníky.

Revolučná novinka Philips Ledinaire Ecoset predstavuje jednoduchý spôsob, ako prejsť z klasického ON/OFF osvetlenia na automatizované riešenie. Obsahuje iba LED panel, senzor na detekciu pohybu a denného svetla a diaľkový ovládač.

Rýchle doručenie
v rámci celého Slovenska
Viac než 10 000
položiek skladom
Nová B2B zóna
pre partnerov
Už viac ako
28 rokov na trhu